vineri, 15 februarie 2008

Incepe cu M..

Bah voi stetzi ciudalai ? adica, inteleg, a fost mania massurilor pe YahOoO Messenger, acu ati trecut la sus5 ? stetzi incredibili, massuri peste tot. Sa nu mai vorbesc de incultii care dau mass anti-mass : Pai stetzi la fel ca ailaltzi dobitocilor ca tot mass ati dat !
Dar mai des, acu primesc massuri peste tot unde exista Send Message to All , si pe deasupra si mii de mailuri ( pe langa mailurile unde ma invatza cum sa`mi maresc putza -Genethic stie ce spun- ) ca domne, protectia animalelor, mare kkt de petitzie, ca adevarat, astia din guvern stau toata ziua cu pixu`n fund pe GoOgle si cauta petitzii noi ca sa le accepte.Stiti cum cauta ei pe GoOgle ? : " Petitii noi de tot cacatu " . Mai apare cate un inapt storcit caruia i se pare ca frunzele galbene cad prea lin pe pamant, E Voila ! restu de idiotzi accepta ideea !
Alta chestie penibila, e cu farfuza asta, ruxy, de a bubuit apropo.ro , a ajuns fumeia si pe la radio 21 , ca vrea sa isi aleaga uom cu care sa se futa vineri seara ( adica in seara asta ) , si restu de incompetentzi incaltzatzi cu paharele pe care le primesti la cafea, au inceput sa posteze pe bloguri, si pe unde pot fel si fel de kkturi ascutzite, ca vezi domne, ei sa fie alesii muierii ! adevarat...buna fumeia...da chiar asa frate ? unde ajunge lumea asta ?
Tin sa multumesc tuturor vizitatorilor mei...cei 2

Un comentariu:

Anonim spunea...

genial..nu, demential .. am lesinat de ras :D